Jatka sisältöön
Tero testaa: Lindstrands takalaukku 42 litraa

Tero testaa: Lindstrands takalaukku 42 litraa

Tero testaa: Lindstrands takalaukku 42 litraa

Ostimme tämän Lindstrandsin pienemmän takalaukun pari vuotta sitten vaimon pyörään. Itselläni on ollut käytössä yli 10 vuoden ajan samanlainen, mutta isompi takalaukku. Tosin isomman laukun valmistajana oli tuolloin Jofama, mutta tuote on käytännössä aivan sama kuin Lindstrandsin valmistama 52 litrainen takalaukku.

42:n ja 52:n litran laukut ovat rakenteeltaan ja materiaaliltaan aivan samanlaiset, joten vain koko erottaa nämä toisistaan. Laukussa on kolme vetoketjulla suljettavaa taskua, joissa on vedenpitävät sisäpussit. Matkoilla nuo sisäpussit ovat osoittautuneet täysin vedenpitäviksi, kun ne vain oppii sulkemaan oikein. Taskujen vetoketjut ovat erittäin hyvälaatuiset ja kestävät. Lisäksi laukun ulkopuolella on verkkotaskut, joihin on kätevä laittaa juomapullo, sadeasu tai muuta nopeasti esille otettavaa tavaraa. Verkkotaskuissa olevat tavarat saa kiristettyä paikalleen taskun ulkopuolisilla kuminauhoilla.

Laukun mukana tulee kiinnityshihnat ja siinä on laadukkaat kiinnityssoljet, joilla laukun saa kiinnitettyä oikeastaan mihin tahansa pyörään. Kuvissa laukku on kiinnitetty pyörään laukkuun kuulumattomilla punaisilla hihnoilla. Laukun pohjassa oleva liukastussuoja estää laukkua liikkumasta paikaltaan, olipa alla satula tai lokasuoja.

Laukku on taattua Lindstrands-laatua. Vetoketjut, päällysmateriaali, sisäpussit ja kuminauhat tehty kovaakin käyttöä kestävistä materiaaleista. Myös laukun tukeva kantokahva on osoittautunut kestäväksi, vaikka laukku on pakattu aivan täyteen. Lisäksi laukku sopii ulkonäkönsä puolesta oikeastaan kaikkiin pyörämalleihin.

Mikäli tarvitset tilavan, laadukkaan ja pyörääsi hyvin istuvan takalaukun järkevällä hinnalla, niin tässä siulle olisi sellainen. Suosittelen!

Linkit:

https://customride.fi/collections/takalaukut/products/lindstrands-takalaukku-moottoripyoraan-small-musta-42l

https://customride.fi/collections/takalaukut/products/lindstrands-takalaukku-moottoripyoraan-musta-52l

 

Seuraava Matkalle moottoripyörällä...