Jatka sisältöön

Yritys

 

 

Customride Finland Oy on suomalainen, customhenkisiin ajovarusteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut yritys. Yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta palvelemme asiakkaita koko maan alueella. Kangasalta löytyy myös tuotteiden noutopiste osoitteessa Mursketie 10, 36220 Kangasala.

Tarjoamme laajan valikoiman ajovarusteita ja varaosia moottoripyöräilyn harrastajille. 

Tuotteemme ovat laadukkaita ja markkinoilla hyvin tunnettuja. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Biltwell, Kuryakyn, Arlen Ness, HELD, Scorpion, Schuberth, Avon, Michelin, Repsol, Interphone, Hiflo ja MOTIP.  Edustamme tunnettuja merkkejä, mutta myös suunnittelemme ja valmistamme Customride-tuotenimellä räätälöityjä varusteita ja tarvikkeita alan harrastajien käyttöön. 

Yrityksen omistajat ovat itse aktiivisia moottoripyöräilyn ja -kelkkailun harrastajia sekä aktiivisesti alan yhdistysten toiminnassa mukana olevia henkilöjäseniä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@customride.fi. Älä ylläty jos vastaamme myös iltaisin ja viikonloppuisin....

Puhelimella tavoitat meidät ma-pe klo 10-17 ja la 10-14 numerosta 010 517 1780. Voit myös käyttää sivuillamme olevan yhteydenottolomaketta tai suoraan sähköpostilla myynti@customride.fi.

Terveisin,

Customride Finland Oy