Muutama sana yrityksestä

Keitä me olemme?

Rakkaudesta lajiin

Yritys on perustettu palvelemaan kustomhenkisiä prätkän omistajia.

Myynti tapahtuu siis kuskilta kuskille.

Toimintatapa

Me toimitamme tuotteet ilman välikäsiä suoraan tukkurilta/valmistajilta tilaajalle. Ja mikä parasta, järkevällä hinnalla.

Customride Finland Oy

Customride Finland Oy on suomalainen, customhenkisiin ajovarusteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut yritys. Yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta palvelemme asiakkaita koko maan alueella. Yrityksen noutopiste löytyy osoitteesta Kannistontie 7, 36200 Kangasala.

Tarjoamme laajan valikoiman ajovarusteita ja lisävarusteita moottoripyöräilyn harrastajille. 

Tuotteemme ovat laadukkaita ja markkinoilla hyvin tunnettuja. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Biltwell, Kuryakyn, Arlen Ness, Scorpion, Simpson, Avon, Sena ja Interphone.  Edustamme tunnettuja merkkejä, mutta myös suunnittelemme ja valmistamme Customride-tuotenimellä räätälöityjä varusteita ja tarvikkeita alan harrastajien käyttöön. 

Yrityksen omistajat ovat itse aktiivisia moottoripyöräilyn harrastajia sekä alan yhdistysten toiminnassa mukana olevia henkilöjäseniä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@customride.fi.

Puhelimella tavoitat meidät ma-pe klo 10-16 numerosta 045 7835 0004. Voit myös käyttää sivuillamme olevan yhteydenottolomaketta tai suoraan sähköpostilla myynti@customride.fi.