Jatka sisältöön
Customride goes Hervanta!

Customride goes Hervanta!

Kuten moni on ehkä somepäivityksistä (#projektiapukkaa) päätellyt niin ollaan alettu moottoripyöriä rakentelemaan. Ensimmäisenä on valmistumassa Yamaha Dragstarista kunnollinen BOBBERI!!

Nykyiset tilamme Kangasalla eivät ole tähän toimintaan olleet parhaat mahdolliset. Tähän kun vielä lisätään showroomiamme kohdanneet käytännön haasteet (mm. korona), katsoimme parhaaksi vaihtaa toimitilojamme hieman käytännöllisempään suuntaan.

Näin ollen: CUSTOMRIDE MUUTTAA HERVANTAAN, joka ilmeisesti ei siis vielä ole oma valtionsa, eikä edes kaupunkinsa vaan kuuluu edelleen osaksi Tamperetta. Uusi osoitteemme on jatkossa Hepolamminkatu 51, 33720 Tampere.

Nyt meillä on erillinen korjaamo/huolto/rakentelutila käytössämme, jos vaikka saataisiin maailmalle hienoja moottoripyöriä aikaan. Tämän lisäksi tilamme mahdollistavat myös esimerkiksi öljyjen vaihdot tiloissamme sekä muut pienemmät korjaus/huoltotoimenpiteet.

Mutta no worries, emme missään tapauksessa aio unohtaa uskollista kävijäkuntaamme vaan jatkossakin meillä tulee olemaan vähintään piste verkkokaupan noutotilauksille ja kuka tietää, ehkäpä saamme sinne myös jotain häppeninkiä järjestettyä. Ja kahviakin saatta vielä saada, mikäli Jouni jaksaa keittää… 

Ja mikä parasta, uusi osoitteemme mahdollistaa entistä paremmin kaikenlaisten tapahtumien järjestämisen, mm. ensi kesän Kyrsäajoja siis odotellen!

Edellinen Kypärän valinta edessä?
Seuraava Huomioita menneeltä ajokaudelta